Algemene elektriciteit en verlichting

U bouwt of renoveert een huis? U zoekt een betrouwbare partner voor uw algemene elektriciteit regio Ninove? Electro Technics Valon is de vakman die u zoekt. Ons professioneel team staat voor u klaar!

Algemene elektriciteit

Wij zijn uw partner voor:

  • Plaatsen van stopcontacten, schakelaars en verlichting
  • Nakijken en eventueel vervangen van oude elektrische kasten bij renovatie
  • Herstellen of bijplaatsen van elektrische leidingen en toebehoren
  • Databekabeling
  • Parlofonie, videofonie, poortautomatisatie
  • Groene energie: zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming, ...
  • Domotica

Valon ontwerpt het elektriciteitsplan (Autocad), voert het uit, geeft advies, voert kleine of grote herstellingen uit, ... Wij nemen uw project van A tot Z over en zorgen voor een vlekkeloos verloop. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing die past binnen het vooropgestelde budget. Bij herstellingen kunnen we erg kort op de bal spelendankzij onze 3D printing mogelijkheden, waarmee we snel wisselstukken kunnen maken.

Verlichting

Valon heeft jaren ervaring in het plaatsen van energiezuinige verlichting in woningen, bedrijfsgebouwen, horecazaken, enz. Verlichting wordt vaak onderschat, maar is een erg belangrijke stap in de afwerking. Het is niet alleen functioneel, het creërt ook een gevoel van gezelligheid en sfeer. Vakkundig zorgen wij voor uw binnen- en buitenverlichting, directe en indirecte verlichting. Ook het vervangen of verwijderen van uw bestaande verlichting nemen wij op ons. Na installatie zorgen wij voor het nazicht en onderhoud van uw verlichting.

Omdat het niet altijd gemakkelijk is om de juiste verlichting te kiezen, staat Valon u graag bij met professioneel advies. U heeft een ruime keuze uit een productgamma van diverse stijlen en materialen aan een hoge kwaliteit.

Contact opnemen

Voor meer info, advies of een gratis prijsofferte, neem gerust contact met ons op.
Neem ook een kijkje op onze pagina met realisaties!

Back to Top