Data- en glasvezelbekabeling

In de bedrijfswereld van vandaag zijn efficiënte netwerken cruciaal. Het datanetwerk staat in voor de communicatie en het verzenden van gegevens binnen uw organisatie. Het vormt de ruggengraat van uw onderneming en moet snel, betrouwbaar en veilig zijn. Steeds meer wordt gekozen voor multifunctionele datanetwerken waarop ook telefonie, printers, IP-camera’s, alarmsystemen en andere faciliteiten over het netwerk functioneren. En dus is een goede databekabeling in Ninove essentieel. Electro Technics Valon is gespecialiseerd in de installatie, uitbreiding en het onderhoud van uw datanetwerk in glasvezelbekabeling.

Glasvezelbekabeling is de toekomst

De behoefte aan bandbreedte blijft groeien. Denk maar aan ontwikkelingen zoals Voice over IP, video on demand, enz. Glasvezelbekabeling is hierbij dé oplossing. Want glasvezel:

  • combineert een hoge snelheid en een groot volume
  • kan grotere afstanden overbruggen
  • is veilig voor dataverkeer
  • is nagenoeg vrij van storingen
  • geeft u één verbinding voor internet, telefonie, back-up, camerabewaking, videoconferencing, extern beheer van data, enz.

Electro Technics Valon plaatst grote en kleine datanetwerken in glasvezelbekabeling voor woningen, kantoren, hotels, winkels en supermarkten, en dit zowel voor nieuwbouw als bestaande gebouwen. Hiervoor werken we samen met onze vaste partner in innovatie 3M (www.3mbelgie.be).

Totaalaanbod

Bij ons vindt u het totaalplaatje. Van algemene elektriciteit tot groene energie, van glasvezelbekabeling tot de installatie van volledige serverkasten, van domotica tot zonnepanelen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak met ons team.

Back to Top