Domotica op maat van uw bedrijf of woning

Kiezen voor domotica is kiezen voor de combinatie van comfort en energiebesparing. Zowel voor bedrijven als voor private woningen is het “slimmer” maken van uw gebouw een investering die u op termijn geld én energie zal besparen. Domotica wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit, en dit dankzij enkele doorslaggevende factoren:

 • Een lagere energiefactuur
  Vergeet nooit meer de verlichting uit te doen, de airco uit te schakelen of de verwarming lager te zetten. Het domoticasysteem doet dit voor u. Het zorgt voor een beter energiebeheer, zonder in te boeten aan comfort.
 • Comfort en gemak
  Verwarming, verlichting, rolluiken, gordijnen, alarmsysteem, ... Alles wordt geautomatiseerd. Uw woning past zich aan aan uw levensritme en gewoontes en doet het denkwerk voor u.
 • Verhoogde veiligheid
  Het is bewezen dat de automatisering van een woning zorgt voor een verhoogd gevoel van veiligheid. Bent u met vakantie, dan kunt u instellen dat de rolluiken opengaan en sluiten op vaste uren. Het alarm wordt automatisch ingeschakeld en er kan een noodoproepsysteem geïntegreerd worden. Gaslekken, brand of waterschade worden automatisch gedetecteerd.
 • Makkelijk in gebruik
  Wij voorzien een eenvoudig touchpanel zonder ingewikkelde handleidingen, dat zelfs vanop afstand bediend kan worden (bv. vanop uw GSM). Vanuit uw luie zetel kunt u de woning simpel controleren en beheren.

Electro Technics Valon heeft een ruime ervaring in het plaatsen van domotica in Ninove. We werken hiervoor samen met de beste merken: Vantage-Emea, Teletask, Savant Controls en KNX. We zijn zowel Vantage als KNX partner en we zijn officieel KNX-gecertificeerd.

U wil meer info over domotica, algemene elektriciteit of groene energie? Neem vrijblijvend contact op met ons.

Back to Top