Zonnepanelen en warmtepompen

Groene energie is en blijft een interessante investering. Het is een vorm van duurzame energie en heeft nog steeds een relatief korte terugverdientijd. Electro Technics Valon is uw specialist op het vlak van domotica, zonnepanelen en warmtepompen in Ninove.

Zonnepanelen

De afgelopen jaren werd volop geïnvesteerd in zonnepanelen. Tot op vandaag blijft deze vorm van duurzame energie een erg interessante investering:

 • Premies en subsidies
  Alhoewel de subsidies al enkele jaren stelselmatig worden teruggeschroefd, beloont de overheid nog steeds personen en bedrijven die kiezen voor zonnepanelen. Kijk op www.energiesparen.be voor meer info.
 • Groene energie
  Verklein uw ecologische voetafdruk en kies voor groene, duurzame energie!
 • Makkelijk in onderhoud
  Zonnepanelen gaan ongeveer 30 jaar mee en worden schoon gehouden door de regen.
 • Snelle installatie met weinig impact op bestaande installatie
 • Hoge energieopbrengst, afhankelijk van de hellingsgraad, de oppervlakte, de straling van de zon en het type zonnepaneel

Wij bekijken samen met u de mogelijkheden, tekenen een plan uit op basis van een warmteberekening en plaatsen de volledige installatie van A tot Z.

Warmtepompen

Bent u op zoek naar een manier om uw woning goedkoop en energiezuinig te verwarmen? Overweeg dan zeker een warmtepomp. Deze pomp haalt warmte van buitenaf en geeft ze terug af in de woning. Geen fossiele brandstoffen, maar natuurlijke, groene energie. Slechts voor een kwart van haar verbruik heeft de pomp elektriciteit nodig. Een milieuvriendelijk alternatief dus voor klassieke verwarmingsinstallaties!

Windmolens

Ook met de installatie van windmolens heeft Electro Technics Valon ervaring. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

Back to Top