Specialist in serverracks

Dankzij de snelle en storingsvrije verbindingen is glasvezel de bekabeling van de toekomst. Bedrijven hebben meer dan ooit nood aan efficiënte en multifunctionele datanetwerken. Op dit moment wordt dan ook steeds glasvezelbekabeling gebruikt om netwerken tussen gebouwen of serverkasten aan elkaar te koppelen.

Duurzame serverracks op maat

Electro Technics Valon plaatst serverracks in Ninove die duurzaam zijn. Ze vormen de ideale structuur voor kostbare netwerk- en serverapparatuur. Wij plaatsen kleine tot grote serverracks, met een montage op maat van uw bedrijf.

Een Unit of eenheid is een standaard voor de hoogte van elementen in een rack of patchkast waarin werkende elektronische apparaten geplaatst worden, vaak vastgezet met schroeven of kliksystemen. Tot de apparaten die voor deze standaard gebouwd worden, behoren meet- en regelapparatuur en audio-, video- en computerapparatuur. Door de standaardisering kan een grote hoeveelheid apparatuur in een beperkte ruimte ondergebracht worden en is vooraf de ruimtebehoefte makkelijk te schatten.

Totaaloplossing

Electro Technics Valon is een elektricien die van alle markten thuis is. Van het plaatsen van glasvezelbekabeling en serverracks tot het installeren van een nieuwe verdeelkast, verlichting of domoticasystemen en het integreren van groene energie. Wij zijn erkend installateur en garanderen u topkwaliteit en een vlekkeloze service. U vindt ons in Ninove, maar we zijn actief in de provincies Vlaams- en Waals-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

Contacteer ons vandaag nog voor meer info of een gratis offerte op maat!

Back to Top